On sopar a la carta a Empuriabrava?

No tots els restaurants us ofereixen la possibilitat de menjar a la carta o triar un menú, però al nostre restaurant i Taberna a l’Hotel Portofino, podeu triar entre l’alternativa que més s’adapti al que voleu menjar.

Saps què significa menjar a la carta?, és triar entre una varietat de guarnicions, o un primer i segon platet, al teu gust, segons el que prefereixis menjar al moment.

És tot al contrari del que és triar un platet d’un menú, on simplement tries un platet prèviament establert, que és fix, segons les preferències del xef o de qui organitzi el menú.

El millor lloc per sopar a la carta a Empuriabrava

Si ets a Empuriabrava i et trobes buscant el millor lloc on pots sopar a la carta, l’Hotel i Taberna del nostre hotel és la teva millor opció.

Sarsueles, paelles, o mariscs, tu tries el que menjaràs i nosaltres estarem encantats de servir-ho.

No et conformis amb les opcions tancades, encara que per a molts els menús poden ser la millor opció, si t’agrada menjar variat, amb la millor saó, tria’ns i obtindràs exactament el que necessites.

Som experts a l’hostaleria, això ens permet oferir un servei adaptat a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

El millor menjar i vista d’Empuriabrava

Des de l’hotel i taverna del nostre hotel, no només podràs obtenir el platet a la carta que vulguis, sinó que a més ho gaudiràs mentre et delectes amb la mirada a un dels canals d’Empuriabrava.

Cada racó del nostre hotel és perfecte, per exemple, a la Taberna, comptem amb ambientació irlandesa, els millors whiskys, cerveses d’importació, podem oferir-te la beguda que vulguis. A l’hotel Portofino a Empuriabrava, tenim el que necessites.