Oci nocturn a Empuriabrava

Per als amants de la vida nocturna mai no es visiten suficients llocs en una nit, sense importar on es trobin, discoteques, bars, sales de festes, cada racó que pugui oferir diversió nocturna mereix almenys uns minuts de temps.

Els llocs d’oci nocturn a Empuriabrava són diversos, passar-la bé no serà cap problema quan s’està de visita a aquesta zona. I és que la mateixa és realment moguda, la vida nocturna acaba meravellant tots els visitants.

Activitats d’oci nocturn a Empuriabrava

Una de les activitats predilectes dels que volen gaudir de l’oci nocturn a Empuriabrava és visitar els bars de la zona. A prop de la marina, al centre, a prop de la platja, a qualsevol lloc d’Empuriabrava serà fàcil trobar un bar per passar hores de relaxació, diversió i gaudi.

  • Música electrònica.
  • Begudes variades.
  • El millor ambient.

Un dels bars més populars de la zona és SIKIM, perquè les persones poden gaudir de la música electrònica que està de moda. A més, té una zona de terrassa on poden passar hores sense adonar-se’n, a causa de l’ambient tan confortable.

Les discoteques a Empuriabrava també tenen el que busca tot turista, una de les més reconegudes és Pacha, en aquesta els visitants poden clarejar gaudint dels millors còctels i l’ambient festiu més animat.

En aquesta discoteca s’hi presenten Djs reconeguts, l’ambient musical és perfecte per als que volen passar hores ballant, cantant, gaudint al màxim.

En general les discoteques són fora del poble, però és fàcil trobar com desplaçar-se fins a qualsevol d’aquestes.

Per als que gaudeixen del ball a Empuriabrava també hi ha clubs de ball per a una nit inoblidable. Hi ha molt a fer, a Venècia de la costa Brava no tot és platja, passejades en pot i esports aquàtics, l’oci nocturn també destaca.