Menjar a Empuriabrava

Molts turistes a l’any visiten Empuriabrava per tot l’atractiu turístic que representa, les platges, les activitats aquàtiques són anhelades per centenars de visitants cada any, sense esmentar les persones que decideixen adquirir una segona residència en aquesta ciutat.

Per a qualsevol persona que visiti Empuriabrava és ideal comptar amb informació detallada de tot el lloc, per no desaprofitar ni un sol minut de la visita, això inclou tenir coneixements sobre els llocs on menjar a Empuriabrava

Una de les millors opcions en arribar a la ciutat és l’Hotel Portofino, el millor lloc per allotjar-se o menjar en qualsevol moment, ja que compta amb un variat menú mediterrani i són especialistes en gastronomia local a la carta.

Què ofereix el restaurant de l’Hotel Portofino?

Una de les característiques més apreciades de l’Hotel Portofino és que és molt a prop de la platja, específicament a 10 minuts caminant, això es tradueix en belles vistes que poden ser gaudides des del restaurant de l’hotel.

Els platerets són únics, amb un menú a la carta en el qual es pot triar entre menjar mediterrani com paelles, sarsueles o marisc de viver, amb un ambient familiar inigualable i ideal per a tot tipus de turistes.

Una taverna a l’estil irlandès. Potser per gaudir de l’experiència irlandesa no és tan necessari viatjar tan lluny, perquè la taverna de l’hotel Portofino compta amb una ambientació idèntica, una oportunitat per gaudir d’una gran varietat de begudes a Empuriabrava.

Tastar les millors cerveses nacionals o importades. No cal desaprofitar l’oportunitat de beure un sofisticat whisky, o qualsevol altre còctel de la mà dels millors bartens de la ciutat.

L’Hotel Portofino és el millor lloc on menjar a Empuriabrava, amb preus increïbles i la millor atenció perquè la visita a aquesta ciutat sigui inoblidable.