Lloguer de vaixells amb Titulí a Empuriabrava

Alquiler de barcos con Titulín en Empuriabrava

Gaudir de passejades, vacances o escapades de cap de setmana és una cosa que tots fan encara que sigui una vegada, en aquests casos, triar el lloc d’hostalatge i les activitats a fer és el més difícil però l’Hotel Portofino té opcions ideals.

Si es vol gaudir molt bé de les meravelles d’Empuriabrava, el lloguer de vaixells és una manera de fer-ho, a més es pot comptar amb el Titulí recolzat per l’hotel.

Què fer amb un vaixell de lloguer a Empuriabrava?

Hi ha moltes opcions per treure el màxim profit al lloguer de vaixells amb Titulí a Empuriabrava i així poder gaudir al màxim de la visita al lloc.

Passejar pels canals

Es poden recórrer els canals d´Empuriabrava en un dels vaixells de lloguer de l´hotel, sigui amb familiars o amics. Es tracta d’una opció força pràctica per admirar tota l’esplendor del lloc des dels seus canals.

Són trenta quilòmetres de canals envoltats de zones urbanes, comerços i llocs d’interès on qualsevol visitant es podrà aturar a passejar.

Gaudir de les costes de la platja de Can Comes

Una altra alternativa per treure profit d’aquest tipus de passeig és treure el vaixell cap al mar, mentre es gaudeix de l’esplendor de la costa i la brisa marina suau, a més es pot atracar el vaixell en aquesta zona i gaudir d’una tarda de platja sense massa preocupacions.

Atracar al mar

Si s’escull una embarcació de bona mida, simplement es pot gaudir del mar obert atracant a qualsevol zona de preferència on es pot gaudir de l’esplendor del mar.

Són diverses les opcions que ofereixen la possibilitat de llogar un vaixell amb Titulí a Empuriabrava i els preus són força accessibles en comparació amb la gran experiència que representa.