Llocs per visitar durant les teves vacances a Empuriabrava

Llocs per visitar durant les teves vacances a Empuriabrava

Empuriabrava és una de les parades turístiques més recurrents, les seves belles platges i increïble organització a nivell de ciutat la converteix en una de les millors opcions en èpoques de vacances, a més compta amb diferents atractius que tot visitant ha de conèixer.

Passeig amb vaixell pels canals

Empuriabrava té una xarxa de canals que ha esdevingut un dels principals atractius de la ciutat. Es poden trobar diferents paquets turístics que inclouen passejades amb vaixell pels seus canals, des d’on es pot observar tota l’esplendor de la ciutat.

D’altra banda, es pot optar pel lloguer d’un vaixell, per evitar el protocol d’adquirir un paquet turístic i gaudir d’un passeig privat sense limitacions, una oportunitat increïble per a qualsevol visitant.

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Per als amants de la natura, anar a Empuriabrava és una opció única, i és que es pot gaudir de passejades al Parc Nacional Aiguamolls de l’Empordà. Vida silvestre, flora diversa i llargues caminades a l’aire lliure es poden fer prenent algun dels itineraris de senderisme del parc.

Les Ruïnes d’Empúries

A 25 km d’Empuriabrava hi ha les ruïnes d’Empúries. Es tracta d’un tresor arqueològic que es remunta a les primeres visites dels grecs i romans a la península ibèrica. Per als que agraden apreciar llocs històrics, és el lloc ideal.

Empreses turístiques de salt en paracaigudes

Empuriabrava destaca per tenir activitats d’interès per a tots els gustos, això inclou els esperits més aventurers que agraden d’experiència extremes, i el salt en paracaigudes és una activitat que tot turista amb gust per aquest tipus d’esports ha de fer.

Sens dubte per què Empuriabrava és considerada una de les ciutats turístiques preferides de tota Europa, les oportunitats d’emoció, aventura i gaudi estan sempre disponibles.