Llocs d’interès a l’Alt Empordà

Alt Empordà és una comarca espanyola ubicada a Girona. Tot i ser una zona força petita, compta amb molt atractiu turístic i s’ha convertit en una excel·lent destinació de vacances i anualment milers de visitants arriben per recórrer els llocs d’interès que ofereix aquesta ciutat.

Castell de Requesens

Una estructura medieval del segle XIX ha esdevingut un lloc símbol de la ciutat a causa de tota la riquesa cultural que representa. A més, la història arquitectònica que hi ha darrere del castell el converteix en un dels llocs de més interès a Alt Empordà.

L’estructura ha estat restaurada en una ocasió, per això es cobra una entrada per assegurar la conservació de l’estructura. Sens dubte, un lloc que qualsevol turista podrà gaudir a plenitud.

Ciutadella de Roses

Un conjunt històric que conserva a la seva essència els orígens de la ciutat. Qualsevol visitant que vulgui saber una mica més sobre història ha de visitar la Ciutadella de Roses, un indret imprescindible per a tot turista.

La ruta Megalítica

Per a turistes que siguin coneixedors d?història sabran la importància que representa la ruta megalítica. Visitar Alt Empordà és una oportunitat sense igual per conèixer-ne una, un passeig de vianants que amaga centenars de misteris mil·lenaris.

El passeig medieval

Una oportunitat excel·lent per als amants dels ambients medievals, ja que es tracta d´un petit poble envoltat d´estructures d´aquest tipus. És un dels principals atractius de l’Alt Empordà que ha esdevingut el lloc favorit de la majoria de turistes.

Es poden trobar centenars de petits carrers i llocs d’interès com ara bars i botigues de souvenirs ambientats de la mateixa manera, un lloc increïble amb belles vistes que cap turista pot deixar de visitar quan van a Alt Empordà.