Hotel familiar a Empuriabrava

A l’hotel Portofino tenim un excel·lent ambient familiar, aquí podràs passar la millor estada en companyia de tots els membres de la família.

Tenim la varietat més gran d’habitacions, perquè s’adapti al teu grup familiar, o fins i tot si viatges sol, en parella, a l’hotel Portofino t’oferirem l’habitació perfecta.

Tipus d’habitacions a l’hotel Portofino

Segons la quantitat de persones que viatgin amb tu, podràs escollir entre les habitacions següents:

Habitació doble

Amb una superfície de 22m², està dotada d’aire condicionat, amb una decoració tradicional, a més tindràs WiFi, TV pantalla plana, balcó, perquè gaudiu de la millor vista, algunes donen cap al canal d’Empuriabrava.

Habitació familiar

La superfície d’aquestes habitacions és de 38m², igual que l’anterior té WiFi, TV i un balcó confortable. Bàsicament es tracta de 2 habitacions a les quals tindràs: 2 llits matrimonials i 2 individuals.

Aquesta habitació és perfecta per a grups familiars compostos per 6 persones, tenen tot perquè la teva estada sigui plaent.

Habitació quàdruple

Compte amb 32m², des d’aquesta habitació podràs admirar el canal d’Empuriabrava, ofereix una de les millors vistes de la zona. Té tots els serveis tradicionals ja esmentats i compta amb un llit matrimonial i dos llits individuals.

Habitació individual

Si vas decidir viatjar només en companyia de la teva parella, aquesta habitació que compta amb un llit matrimonial és la millor. Té 18m², prou espai perquè estiguin còmodes durant la seva estada.

També pots triar entre les habitacions doble 2 llits, on hi ha dos llits individuals; l’habitació 2+2, on trobaràs 2 llits matrimonials. I habitacions dobles amb vista, que tenen un llit matrimonial i la millor vista al canal d’Empuriabrava.

Sense importar quina habitació necessitis, si alguna cosa pots tenir segura és que gaudiràs del millor ambient familiar.