Esmorzar bufet a Empuriabrava

Els hotels poden servir esmorzar als seus hostes de diferents maneres, una de les més comunes és precisament l’anomenat esmorzar bufet. L’hotel Portofino a Empuriabrava ha esdevingut el lloc predilecte dels turistes, a causa dels múltiples serveis oferts.

Bones habitacions, la millor ubicació i per descomptat, el millor esmorzar bufet a Empuriabrava.

En què consisteix un esmorzar bufet?

Com s’ha comentat, és una de les diferents formes en què els hotels internacionals poden servir l’esmorzar als hostes i és una de les predilectes, ja que són precisament els hostes els que poden triar què esmorzar entre una varietat d’opcions.

És a dir, l’hotel té una selecta varietat de productes i platerets per oferir-vos a l’hoste i aquest s’encarregarà de formar el seu propi menú per esmorzar.

A Europa sol servir-se l’esmorzar amb bufet lliure, en aquesta modalitat s’hi inclou tant productes que formen part de l’esmorzar anglès, com els de l’esmorzar continental, per poder satisfer els gustos dels diversos hostes de l’hotel. Algunes característiques generals de l’esmorzar bufet són:

  • El cost pot ser fix.
  • La varietat dels productes oferts varia segons el tipus d’habitació i el preu de la mateixa.
  • En general s’ofereixen als hostes fruites, pans, pastisseria, ous, cereals i una altra varietat de productes que se serveixen tradicionalment per esmorzar.

Tipus d’esmorzars

A més de l’esmorzar Bufet, alguns hotels ofereixen esmorzar continental i anglès. El primer està compost per ingredients com: bacó, salsitxa, ous, entre les begudes destaca el te i de vegades com a postres s’ofereix el pudin anglès.

Per la seva banda, en un esmorzar continental es poden degustar aliments com: embotits, pa, cereals, pastisseria, entre d’altres. Aquest és el tipus d’esmorzar més comú d’Europa i tradicionalment és servit com a bufet.