Dormir a Empuriabrava a l’Hotel Portofino

Dormir en Empuriabrava en el Hotel Portofino

Cap vacances o escapades de cap de setmana estan completes sense un lloc on dormir i a Empuriabrava el millor lloc que es pot triar és l’Hotel Portofino, per tots els beneficis que ofereix.

Es tracta d’un gran complex amb instal·lacions familiars i els millors serveis turístics, es pot sol·licitar allotjament amb reserva o sense, encara que amb reserva es poden triar les millors habitacions.

Per què quedar-se a l’Hotel Portofino?

És un hotel que s’adapta a les necessitats de tota mena de turistes, a més compta amb instal·lacions familiars aptes per a qualsevol client, amb preus accessibles i la millor qualitat la converteix en una de les millors opcions.

Qualitat en habitacions

Es pot gaudir d’habitacions amb gran ambient, TV per cable, connexió de Wifi sense tarifes addicionals i per descomptat els millors i més còmodes llits tant individuals com matrimonials.

Totes les habitacions tenen balcó, cosa que atorga belles vistes a tot Empuriabrava, sent una d’aquestes les principals raons de perquè l’Hotel Portofino és tan cotitzat pels turistes.

Taverna i restaurant

A més de les boniques vistes que ofereixen les habitacions es pot gaudir d´una nit a la taverna, on es podrà degustar les millors begudes tant nacionals com importades.

Però és clar, els millors platets també estaran disponibles, amb la famosa paella i els deliciosos mariscs que tant prestigi ha atorgat a l’hotel. Definitivament l’Hotel Portofino és l’opció ideal per a tota la família.

Accés a la piscina

Si busqueu moments de relaxació, una de les millors opcions és passar una tarda a la piscina, un lloc fantàstic perquè tota la família pugui descansar després d’un dia de turisme.

És molt important triar un bon lloc on allotjar-se quan es visita Empuriabrava, ja que en això dependrà la qualitat de la visita per a tota la família.